TM RACING SUPERMOTOPYÖRÄT
ALK. 9 850 €

Todella kattava valikoima,
meiltä pyörät joka lähtöön.

Huom! Saatavilla myös isot 2-tahtiset supermotot – Kysy meiltä lisää!

TM supermotopyörät

TM tarjoaa supermotoihin lähtökohdaltaan kolmea eri versiota. Puhtaasti kilpailukäyttöön oleva SMX, enduromallin SMR supermotoversion ja sitten vielä tehtaan oman, italialaista huippudesignia sekä laatuosaamista edustava Black ja White Dream erikoisversiot. Näistä kaikista on vielä valittavana eri kuutiotilavuudet aina A1 kevarikortillisista isoihin 530 kuutioisiin. Tilauksesta TM Racingin tehdas valmistaa myös esimerkiksi isoja kaksitahtisia supermotoversioita. Valinta on sinun.

Supermoto lajina

Supermoto on lajina varsin uusi, ainakin jos vertaa motocrossiin tai enduroon. Se on laji, jossa ajetaan erityisesti lajiin rakennetulla motocrosspyörällä.

Radat ovat pääsääntöisesti asvalttia mutta myös hiekkaosuuksia sekä hyppyreitä saattaa radalla eteen tulla. Laji on näyttävyytensä vuoksi saanut Etelä-ja Keski-Euroopassa suuren suosion ja monet tehtaat ovatkin viime aikoina panostaneet supermotoon entistä tiukemmin.

Supermotopyörä kadulle ja kisakäyttöön

Supermotopyörät ovat mahdollista rekisteröidä tieliikenteeseen aivan kuten muutkin katupyörät. Pyörät ovat varsin ketteriä ja helppoja käsitellä. Lyhyeen matkantekoon sekä kaupunkeihin ne ovat vertaansa vailla.