TM Racing Finland

Kuljettajat vuonna 2019

TM Racing Finland tiimi ajattaa kuskeja enduron ja cross countryn SM-sarjassa.

Tiimin vahvistukseksi ja Eero Remeksen korvaajaksi siirtyi nuori jämsäläinen, Eemil Pohjola. Eemilillä on Suomen mestaruuksia ja kovia näyttöjä maailmallakin. Kaudella 2019 Eemil kiertää SM-kisojen lisäksi EM-kisoja js Italianmestaruussarjan osakilpailuita.

 

Henry Olenius alias Touho jatkaa Temmin sarvissa. Henkka tahkoaa takuuvarmasti sijoja kympin sakkiin SM-kisoissa, mutta odottaa vielä sitä täydellistä päivää ja kisaa, jossa ei yhtään ajovirheitä tulisi.

Uutisia ja tiedotteita

27.1.2016 Henric Stigell vauhdissa uudella TM Racing pyörällä

Moro! Olen nyt viikon verran ollut Espanjassa ja päässyt ajamaan uudella pyörällä. Pääsin heti hyvään ajorytmiin, vaikka syksyllä katkenneen solisluun takia oli aika pitkä ajotauko alla. Mutta nyt ei solisluu vaivaa ja mies on muutenkin hyvässä iskussa. Pyörä tuntuu sopivan käteen erittäin hyvin, ja on sellainen tunne että tästä pystyy vielä paljon parantamaan kun saa… Read more »

26.1.2016 Olenius täydessä vauhdissa Espanjassa

Henry Oleniuksen terveiset Espanjasta ”Se ois oltu nyt vajaa kolme viikkoa Espanjassa Gironan seudulla harjoittelemassa. Lähettiin tänne pienellä porukalla kolme viikkoa sitten treenaamaa tarkoituksena päästä ajamaan mahdollisimman paljon ja vähän erilaisilla radoilla, kuin mihin Suomessa ollaan totuttu. Hyvää harjoitusta mahdollisia ulkomaan kisoja varten. Muutenkin reissu osui hyvään ajankohtaan, kun loukkaantumisen jälkeen sain taas luvan alkaa… Read more »

5.10.2015 Eero Remes palautti Suomen enduron MM-kultakantaan TM Racing pyörällään

Eero Remes saavutti sunnuntai-iltana urallaan sen, mistä hän on aina haaveillut. Maailmanmestaruus ratkesi hänen edukseen kauden viimeisessä osakilpailussa hänen edukseen ja millä tavalla. Eero johti mm-sarjaa ennen viimeistä kisaviikonloppua seitsemällä pisteellä ja kaksi päivävoittoa pahimman kilpailijan kotimaassa sinetöivät mestaruuden. Alkukaudesta Ranskan Christophe Nambotin ja Remes ajoivat vuorotellen päivävoittoja kisoissa ja pistetilanne oli tiukka. Mutta kauden… Read more »

19.8.2015 Oleniuksen katse jo kaudessa 2016

Vetomies TM Racing Finland Teamin kuljettaja, sipoolainen Henry Olenius, joutuu leikkauspyödälle vielä tämän viikon aikana. Henry loukkasi polvensa Jämsän EM-enduron toisena kisapäivänä ja näin ollen hänen kautensa tänä vuonna päättyy ennenaikaisesti. ”Lauantain onnistuneen ajon jälkeen lähdin hyvillä mielin sunnuntain kisaan. Tavoitteenani oli luokkavoitto, joka oli jo edellisenä päivänä minulle tarjolla. Päivän ensimmäisellä erikoiskokeella kaaduin kuitenkin… Read more »

21.5.2015 Vetomies kyllästynyt kuraan

Vetomies TM Racing Finland:n tiimipäällikkö Petri Pohjamo kävi tänä aamuna Tampereella Vetomiehen pääkonttorilla vastaanottamassa masentavia uutisia. Tiimin pääsponsori on kyllästynyt kuraveteen. Vetomiehen Juha ”Mursu” Tapiola kertoo: ”Viime kesän Baikalin ympärimatkallani join vähintään oman osuuteni, ellen koko tiimin puolesta kuravettä. Nyt riittää! Jatkossa Vetomies TM Racing Finland osallistuu kilpailuihin vain aurinkoisella säällä.” Lisää Mursun enduromatkasta voit… Read more »

Menossa mukana

 

vetomies

 

 

 

Visala