TM RACING ENDUROPYÖRÄT
ALK. 8680 €

Todella kattava valikoima,
meiltä pyörät joka lähtöön.

TM enduropyörät

Monipuolinen valikoima asiakkaan mukaisia pyöriä

TM tarjoaa enduropuolelle todella kattavan valikoiman eri vaihtoehtoja, joilla lajista nauttiminen, harrastus sekä kilpaileminen lähtevät hyvin käyntiin. Ja kun liikkeelle on päästy, niin parasta tässä kaikessa on se, että pyörässä riittää potentiaalia aivan maailman kärkeenkin asti.

Kaksitahtipyörien valikoimasta löytyy 125-kuutioinen, 144-kuutioinen, 250-kuutioinen ja 300-kuutioinen. Nelitahtimalleja on kolme: 250-kuutioinen ja 450-kuutioinen sekä uutuutena loppuvuonna 2016 julkaistu 300-kuutioinen,

TM enduropyörät tulevat kilpailuvalmiina suoraan tehtaalta. Halutessasi saat enduropyörääsi myös lisävarusteita.

Enduro on monipuolinen laji

Enduro on lajina varsin monipuolinen. Oikeastaan se on sekoitus kaikkea, niin enduroa, motocrossia, trialia sekä supermotoa. Se on kuljettajan ja pyörän välistä saumatonta yhteistyötä missä pienet vastoinkäymiset antavat vain lisämotivaatiota.

Suomessa tunnetuin endurokilpailu on Päijänteen Ympäriajo, joka tunnistetaan yleensä vaikkei lajista muuten olisikaan paljoa kuullut.

Lajina enduro on noussut harrastajamäärältään vuosi vuodelta ja varmasti yksi osasyy tähän on enduromiestemme valtava menestys aivan lajin huipulla. Kilpailemisen aloittamiseen vaaditaan 16 vuoden ikä sekä A1 eli kevytmoottoripyöräkortti. Sitten se matka enduron maailmaan vasta alkaakin. Endurossa tapaa uusia ystäviä ja lajin parissa puuhaavat ovat reilua porukkaa, jotka eivät jätä ajokaveria pulaan pahassakaan paikassa.